Logo VWC Nijmegen

Hi vrijwilliger!

In onze vacaturebank vind je allerlei vacatures. Van wekelijks boodschappen doen tot helpen bij een evenement. Er zijn vele Nijmeegse organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en hun vacatures via deze website delen. Je kunt op de vacatures reageren met en zonder account. Maak gebruik van de filters om vrijwilligerswerk te vinden dat bij jou past.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je informatie gerelateerd aan vrijwilligerswerk. Van het UWV tot vrijwilligersvergoeding. Vind de informatie die je zoekt!

Leeromgeving

Leeromgeving

Ontdek bij de Vrijwilligerscentrale Nijmegen een plek waar je veel kunt leren en groeien. In de leeromgeving vind je trainingen, tips en informatie. Op deze manier kun je je vaardigheden en kennis ontwikkelen en handige informatie gerelateerd aan vrijwilligerswerk vinden.

Vrijwilligersverzekering gemeente Nijmegen

Vrijwilligersverzekering gemeente Nijmegen

Is er iets mis gegaan tijdens je vrijwilligerswerk? Meld dit eerst bij jouw eigen aansprakelijkheidsverzekering. Of bij de verzekering van de organisatie waar je vrijwilliger bent. Als die niet uitkeren, kan je jouw schade melden bij de vrijwilligersverzekering van de gemeente Nijmegen.

Hulp bij het zoeken van vrijwilligerswerk

Hulp bij het zoeken van vrijwilligerswerk

Op zoek naar vrijwilligerswerk maar nog geen perfecte match gevonden? Geen zorgen! Wij helpen je graag. Ons team staat klaar om met je mee te denken naar een passende vrijwilligersplek die aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of voor een persoonlijk gesprek op afspraak. Laten we samen een verschil maken!