Logo VWC Nijmegen

1-op-1 hulp

Veel mensen willen een ander graag een handje helpen. Bijvoorbeeld met burenhulp, zoals boodschappen doen, de tuin bijhouden of kleine klusjes voor iemand fixen. Je kunt ook maatje of buddy worden van een cliënt bij een zorginstelling. Op deze pagina brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Ik wil burenhulp geven

Ik wil burenhulp geven

Aan de slag Wil je helpen? Fijn! Wil je graag een ander een handje helpen. Bijvoorbeeld met praktische hulp of als maatje. Kijk hier dan in onze vacaturebank naar een activiteit die je aanspreekt. Of misschien is er een buur in jouw buurt die je hulp kan gebruiken.

Heb je zelf hulp nodig?

Heb je zelf hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Durf te vragen! Kun je vanwege ziekte of beperking hulp gebruiken in en om het huis? Of zoek je een maatje om samen een stukje mee te wandelen met de hond. Neem contact met ons op en dan plaatsen wij voor u een vacature waar potentiële vrijwilligers op kunnen reageren.

Ik wil een cliënt in de zorg ondersteunen

Ik wil een cliënt in de zorg ondersteunen

Je kunt ook maatje of buddy worden van een cliënt bij een zorginstelling. Een kaartje of een compliment. Samen iets gezelligs doen of een wandeling maken. Cliënten zijn vaak erg blij met dat stukje extra belangstelling.