Logo VWC Nijmegen

Chauffeur voor besturen bus (Joachim en Anna)

Voor de dagbesteding zijn we op zoek naar chauffeurs die de bezoekers willen halen en brengen van huis naar dagbesteding en terug. De ritten vinden plaats tussen 7.00-11.00 uur en 15.00-17.30 uur. Uiteraard krijg je krijg eerst een proefrit en instructie hoe rolstoelen te bevestigen.

Tevens zijn we op zoek naar chauffeurs voor het rijden van bewoners met begeleiding naar een activiteit. Denk aan een Intratuin, winkelcentrum Malden of een dierentuin. Jij als chauffeur kan er voor kiezen om tijdens het uitstapje met de groep mee te gaan, je kunt dan bijvoorbeeld een bewoner in een rolstoel begeleiden. Tijdens het uitstapje zal er goed voor je gezorgd worden. Deze ritten starten door de weeks doorgaans vanaf ongeveer 9.30 uur.

Ben je bereid om de bus te rijden en wil je je inzetten voor onze ouderen, neem dan snel contact op met onze vrijwilligers coördinator.

Wij vergoeden reiskosten woon-werkverkeer en zodra je gaat rijden ben je verzekerd tegen ongevallen.

Vereisten

Nederlandse taal

Over Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)

Welkom bij de vacatures van de Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere mensen met dementeringsproblemen en voor mensen in de terminale fase van hun leven. Vanuit onze 4 locaties geven wij hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en creëren wij het gevoel van huiselijkheid en veiligheid. De omgangscultuur van De Waalboog kenmerkt zich door aandacht, wederzijds respect en betrokkenheid.

Aanmelden voor deze activiteit

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!

Over deze organisatie

Contactpersoon

Isabelle Hendriks
Type vacature
Vrijwilligerswerk
Activiteit
DienstverleningVervoerZorg
Doelgroep
Kwetsbare mensenOuderen
Categorie
GezondheidWelzijn & welbevinden