Logo VWC Nijmegen

Wij zoeken een centralist (m/v)

Wij zijn op zoek naar hulp op de centrale. Houd jij van dynamiek en afwisseling? Elke dag weer bijleren en tegelijk veel kunnen betekenen voor dieren in nood? Jij bent iemand die het wel regelt! 

Kom ons helpen!   

Taakomschrijving: 

Als centralist ben je verantwoordelijk voor een aantal taken.  
Jij... 

  • bent het eerste aanspreekpunt. 
  • regelt binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer. 
  • ontvangt de dieren die aan de balie worden afgegeven en staat de mensen te woord. Je draagt het dier over aan de dierverzorgers.  
  • houdt de agenda bij van de uit te voeren ritten en opdrachten. 
  • zorgt voor een opgeruimde receptie en keuken.  
  • doet de was en zet koffie en thee voor de pauzes.  
  • doet administratief werk met behulp van de computer. Denk aan bijvoorbeeld de registratie van gevonden dieren. 
  • helpt eigenaren door hen een waardig afscheid te bieden van hun dier in onze afscheidsruimte. Dit gaat op afspraak en jij begeleidt dit op een persoonlijke manier.

Benodigde kwaliteiten: 

Het is belangrijk dat je houdt van afwisseling en werken onder druk. Je zult geregeld prioriteiten moet stellen en snel moet wisselen tussen activiteiten. Deze dynamiek moet je liggen. 

Naast enige dierenkennis beschik je over communicatieve vaardigheden, maatschappelijke betrokkenheid en computervaardigheid. Je hebt affiniteit met het coördineren van taken en  kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.  
Ook belangrijk: je bent minimaal 20 jaar (er is uiteraard geen bovengrens).    

Wat bieden wij? 

We zijn een gezellige en leerzame werkplek. Naast zinvol werk met dieren en mensen bieden we jou een leerzame allround inwerkperiode aan. De diensten vinden plaats in de ochtend, middag, avond en nacht. In de beginperiode dien je beschikbaar te zijn op de ochtend (08.45-13u) of middag (12.45-17u), het liefst tenminste twee keer per week. Ons werk gaat 24/7 door, dus ook in de weekenden. Wij werken met een flexibel rooster zodat het werken bij ons zo goed mogelijk in jouw leven past. Tijdens twee meeloopdiensten kun jij eerst vrijblijvend onderzoeken of deze functie bij jou past.  

Wil je meer weten? Mail naar Vera Luijten via sollicitatie@dierenambulancenijmegen.nl en stuur haar jouw motivatie en gegevens. Zij neemt dan contact met je op.

Vereisten

Nederlandse taal

VOG verplicht

null

Over Dierenambulance, DAN

De stichting Dierenambulance Nijmegen (DAN) helpt individuele dieren in nood. Gemotiveerde vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de hulpverlening.

Over deze organisatie

Contactpersoon

Ambulance en dierverzorging Sollicitaties
Type vacature
Vrijwilligerswerk
Activiteit
AdministratieCommunicatie, marketing & social mediaGastheer/-vrouwTuin, dier & buitenactiviteiten
Categorie
DierenwelzijnNatuur & duurzaamheid